Constanţa: Maluma şi Nick Carter de la Backstreet Boys, pentru prima oară la Festivalul Neversea

joi, 09 mai 2024, 13:54
2 MIN
 Constanţa: Maluma şi Nick Carter de la Backstreet Boys, pentru prima oară la Festivalul Neversea

Maluma, superstarul columbian de reggaeton şi latino-pop, şi Nick Carter de la Backstreet Boys vin în premieră pe scena Neversea 2024, au anunţat, joi, organizatorii festivalului.

Maluma este autorul unor hituri de top şi a avut colaborări cu artişti precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin şi Madonna, care l-au propulsat către faimă internaţională.

„Cunoscut pentru vocea sa caliente şi prezenţa sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări şi premii Latin Grammy. Albumele sale, precum ‘F.A.M.E.’ şi ’11:11′, s-au bucurat de un succes internaţional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out. Fanii lui Maluma se pot bucura de cele mai tari hituri ale artistului la scena principală a festivalului”, potrivit sursei citate.

De asemenea, Nick Carter de la Backstreet Boys vine în premieră în România şi va susţine un show la Neversea. El şi-a început cariera la doar 12 ani şi a devenit rapid un superstar pop internaţional, fiind cel mai tânăr membru al trupei Backstreet Boys. Cariera sa include, pe lângă muzică, o gamă diversă de proiecte în televiziune, film şi filantropie.

Alţi artişti de top anunţaţi în festival sunt Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan.

Anul acesta, fanii Neversea sunt aşteptaţi la patru scene: Mainstage, The Ark, Daydreaming şi Oasis Carnaval.

„La Mainstage, pe lângă artiştii menţionaţi anterior, publicul se va întâlni şi cu Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Alok, Tujamo, Gordo şi Sofi Tukker. La The Ark, primele nume anunţate sunt DubFx & Woodnote, Netsky şi Wilkinson. La DayDreaming, Jan Blomqvist, Sara Bluma, Sebastien Leger, Shimza şi Vintage Culture sunt doar câteva dintre numele cu care fanii vor petrece patru răsărituri şi apusuri de neuitat. În următoarele săptămâni, vor fi anunţaţi şi alţi artişti care vor completa line-up-ul celei de-a şasea ediţii a festivalului”, au transmis organizatorii.

Neversea are loc între 4 şi 7 iulie la Constanţa. Cei care nu şi-au achiziţionat încă un abonament o pot face de pe neversea.com/ tickets cu preţuri începând de la 79 de euro + taxe pentru General Access 4 days şi VIP 4 days de la 199 de euro + taxe. De luni, 13 mai, preţurile abonamentelor vor creşte, au precizat reprezentanţii festivalului. AGERPRES

Comentarii